Met een klik op de afbeelding hier naast wordt u doorgestuurd naar de GoFund pagina om een kleine donatie te doen om ons te helpen door deze moeilijke tijd. Alle kleine beetjes zullen ons helpen, ook het delen van de link van de GoFund Pagina


Met vriendlijke groet,


Team Haarmode van Assendelft


Bij Van Assendelft Haarmode Leeuwarden luisteren we naar uw wensen en adviseren we u graag welk kapsel het best bij u past. Wij zijn een dames- en herenkapper, net buiten het centrum van Leeuwarden, natuurlijk kunt u bij ons terecht voor méér dan alleen knippen. Wij zijn ook gespecialiseerd in kleurbehandeling, krulbehandeling, hoofdhuidbehandeling, haarbehandeling, haarverlenging en -vermeerdering. 

Dus bent u op zoek naar een kapsalon waar u persoonlijke aandacht, professioneel advies en kwalitatieve behandelingen krijgt? Wij verwelkomen u graag aan de Schrans 69 in Leeuwarden.

Voor een afspraak kunt u altijd langskomen. U kunt ons ook bellen, dan weet u gelijk zeker of wij tijd voor u hebben. U kunt natuurlijk ook altijd even komen binnenlopen en vragen of wij tijd hebben om u direct te helpen. In het geval dat u even moet wachten, schenken wij een heerlijk kopje koffie of thee voor u in.

Over ons

Met trots zijn wij één van de kapsalons van het Noorden. Van Assendelft Haarmode Leeuwarden heeft namelijk al meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Onze kappers hebben passie voor hun vak, aandacht voor hun klanten en liefde voor het mooiste materiaal waar je maar mee kunt werken: haar. 

Er werken in totaal 5 kappers in onze kapsalon. Wij zijn een kapsalon voor het hele gezin: heren, dames en kinderen. Naast het uitstekende knipwerk van onze kappers zijn we gespecialiseerd in kleuring. We gebruiken alleen professionele merken zoals Matrix en Wella.

Maak vandaag nog een afspraak!

Volg ons ook op Social Media